Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Po-Pá 8-16 hod (So 8-12)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
Novinky
23.07.2019
Vzhled hrubého betonu - Primalex Beton look
  Do naši nabídky jsme přidali tolik oblíbené betonové stěrky. Výbrat si můžete z 6 odstínu. Aplikace je velice jednoduchá. Odkaz na podstránky, kd... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
  1. Společnost: Horizontal plus s.r.o - Nej Barvy.cz, se sídlem: Novinářská 1254/7, IČ:47668113, zapsaná u Krajského soudu v Ostravě pod značkou C4887 pro prodej zboží prostřednictvím on-line obchodu umístěného na internetové adrese www.nejbarvy.cz.(dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Nejoblíbenější české lazury Luxol
Nejoblíbenější české lazury Luxol
Tento článek jsme vytvořili jako návod, ve kterém bychom Vás rádi seznámili s výrobky Luxol. Dozvíte se zde jak před nátěrem připravit povrch, jak výr... číst celé
Epoxidový nátěr na betonové podlahy v interiéru (SigmaFLOOR 2K Epoxy Aqua 10l)
Epoxidový nátěr na betonové podlahy v interiéru (SigmaFLOOR 2K Epoxy Aqua 10l)
Dobrý den, napadlo nás připravit článek o nátěru dvousložkové epoxidové barvy SigmaFLOOR 2K Epoxy Aqua 10l číst celé
Primalex BETON EFEKT
Primalex BETON EFEKT
Jedná se o nátěr s efektem přírodního surového betonu s jeho charakteristickou strukturou, která dodá interiéru industriální vzhled s dávkou original... číst celé
Renovace terasových prken
Renovace terasových prken
V tomto článku se Vám pokusíme ukázat jak dát terase původní vzhled, aby vypadala jako za mlada :-). Uvidíte, že to není nic složitého. číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

U nás nakoupíte materiál na rekonstrukci domu od sklepa až na půdu

Zabýváme se prodejem barev a laků všeho druhu od léty osvědčených značek. Nabízíme barvy na dřevobarvy na kovbarvy do interiérubarvy na betonauto produktynářadí a malířské pomůcky. Mícháme a tónujeme barvy - celkem 18 tisíc odstínů - vybere si opravdu každý.

U nás seženete barvy pro nátěr všech části domu od nátěru plotu po nátěr dřevěných konstrukcí či plechové střechy. Pokud by jste některý z produktů v naši nabídce nenašli, neváhejte nás kontaktovat pokusíme se navrhnout alternativu, či produkt pro Vás sehnat.

Pokud by jste si nebyli s čímkoli jistí před realizací Vašeho projektu, můžete se obrátit na náš školený personál na tel 608 861 410 nebo v prodejně v Třinci. Těšíme se na Vaši návštěvu.

 

Platit můžete kartami

Mallcart.cz
Frýdecká 494
Třinec 739 61

Odborné poradenství
Potřebujete poradit s výběrem? Neváhejte se zeptat
Potřebujete poradit s výběrem? Neváhejte se zeptat
Po-Pá 8-16 hod (So 8-12)
1993 - 2021 © MALLCART.CZ - obchodní dům barev a laků Třinec - Všechna práva vyhrazena. Design: Poradnyweb.cz
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz